Wat kost Netflix?

Netflix biedt een de eerste maand gratis aan en daarna betaal je je 7,99 euro per maand voor het goedkoopste abonnement. Maar Netflix biedt meerdere abonnementen aan. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden en van de kosten:

€ 7,99 € 10,99 € 13,99
Omschrijving Kijk op 1 scherm Kijk op 2 schermen tegelijk in HD Kijk op 4 schermen tegelijk in HD en ultra HD

Dit abonnement loopt totdat je het opzegt. Als je opzegt loopt je huidige betaalperiode nog door en daarna stopt je abonnement. Doe je dit niet dan verlengt Netflix automatisch je abonnement.

Hoe betaal je Netflix?
Er zijn verschillende manieren om voor Netflix te betalen. Zo kun je met je creditcard (Mastercard, Via of American Express) betalen, kiezen voor iDeal of je gebruikt PayPal.  Als je voor iDeal kiest betaal je 1 cent en daarna schrijft Netflix maandelijks 7.99 van je rekening af.

68 thoughts on “Wat kost Netflix?”

  1. serieus? dat is een voorbeeld! 8,99 ,-

   Daarnaast weet ik niet hoe jij bij 8,00 euro komt.
   eerste maand 1 cent (proefabonnement) Daarna maandelijks 7,99,- 8,99,- en of 11,99,- met alle voordelen van dien!

   Beter LEZEN

   1. Ja klopt dan ook, je schrijft zelf ook van ,daarna 7.99 ,8.99 en of 11.99,, dan is het toch zo van 7.99 + 1 euro= 8.00 euro… dus iddd goed lezen,, Dit is na het proefabonnement,ja toch?

   2. houdt het abonnement 7.99 in dat er op 1 scherm tegelijk gekeken kan worden maar wel op bijv. als ik in slaapkamer wil kijken ook 1 tegelijk dat dat wel kan? of letterlijk maar op 2 scherm in te stellen, zal wel domme vraag zijn maarja…

   1. Ja, je kunt zelf een Netflix-account aanmaken en dan op je tv ga je naar kanaal 150 (Als je Ziggo gebruikt) en daar kun je inloggen zodat je Netflix op je tv kunt bekijken.

   1. Ik wil ook Netflix en heb geen creditcard en als ik het op de tv wil installeren vraagt hij om een creditcard en ik zie nergens iDeal staan

  1. Als je geen creditcard heb kan je ook via de winkel van die kaartjes halen waar je bijvoorbeeld 25 euro voor betaald en dan heb je voor 2 of 3 maanden tegelijk betaald

 1. ha allen,
  Ik heb een netflix account en deel deze samen met een vriendin, nu willen we dit omzetten naar beide een eigen account. Is het mogelijk om dan het profiel met alle instellingen uit het huidige account, mee te nemen naar een nieuw, eigen account?

 2. Ik betaal €9,99 per maand, hoe kan dat dan? ( en al die een hele tijd).
  Betaal ik dus steeds €1 teveel? Want kan maar op 2 schermen tegelijk

 3. Wij hebben netflixmasr nu is creditcard verlopen heb ik nwe. Lukt t me niet om te veranderen geeft hij aan dat het fout is
  Dus graag hulp

 4. Heb nu al 3x 1 cent betaald en hij gaat niet verder daarna, leuk zo’n actief van kom terug met maand gratis, nog steeds waardeloze service dus

 5. Mijn gratis maand liep tot 3maart 2018 ik had het duurste genomen (gratis he????)
  Ik heb op 2 maart dit abonnement niet opgezegd maar veranderd naar het goedkoopste abonnement maar ik zie nu dat beide worden aangerekend dus 7,99€ en 13,99€
  Hoe kan dit opgelost worden want ik vind nergens dit terug van 13,99€ om op te zeggen en dacht dat dit automatisch wegviel als ik een abonnement nam

 6. Hi klopt het dat je eenmalig 16eu moet betalen als je je abonnement verhoogt van versie een naar versie 2? Een kennis beweert dat maar kan er niks over vinden.
  Dank

 7. Ik heb een opwaardeerkaart gehaald van 15 euro voor hoeveel maanden netflix is dat ?
  De eerste x dat we zo’n kaart gehaald hadden was het 3mnd kijken abonnement voor kijken op 2schermen…en nu is onze abonnement nu na een maand al voorbij???

 8. ik snap er nog niks van als dat het over een extra t.v. mogelijkheid gaat
  dat je abonnee moet worden maar verder?? van ideal betalen snap ik ook niet
  bij wie moet ik me melden ?

 9. Kan ik bij het premium abonnement 4x inloggen op verschillende apparaten? Let op is de mogelijkheid dan op 14 verschillende apparaten mogelijk als het er maar maximaal natuurlijk 4 gebruikers blijven?

  1. Officieel is delen niet toegestaan maar je kunt je login doorgeven aan andere en zelf bepalen of je kosten gaat delen. Je kunt per gebruiker een profiel aanmaken.

 10. Ik wil op maar 1 apparaat tegelijk kijken in UHD. Hebben jullie daar een apart goedkoper abonnement voor i.p.v. het dure abonnement van €13,+? Of wordt dat nog verandert? Ik vind het van beperkte kwaliteit als ik voor 1 apparaat zou nemen en te duur om voor 4 apparaten te nemen IN UHD.

 11. Als ik een account aanmaak voor 1 scherm kan ik dan of op mijn t.v. kijken,of op mijn laptop ?
  Dus de ene x op T.V. en andere x op mijn Laptop ? dus niet 2 tegelijk .
  of moet ik dan voor 2 schermen kiezen ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *