Wat kost Netflix?

Netflix biedt een de eerste maand gratis aan en daarna betaal je je 7,99 euro per maand voor het goedkoopste abonnement. Maar Netflix biedt meerdere abonnementen aan. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden en van de kosten:

€ 7,99€ 10,99€ 13,99
OmschrijvingKijk op 1 schermKijk op 2 schermen tegelijk in HDKijk op 4 schermen tegelijk in HD en ultra HD

Dit abonnement loopt totdat je het opzegt. Als je opzegt loopt je huidige betaalperiode nog door en daarna stopt je abonnement. Doe je dit niet dan verlengt Netflix automatisch je abonnement.

Hoe betaal je Netflix?
Er zijn verschillende manieren om voor Netflix te betalen. Zo kun je met je creditcard (Mastercard, Via of American Express) betalen, kiezen voor iDeal of je gebruikt PayPal.  Als je voor iDeal kiest betaal je 1 cent en daarna schrijft Netflix maandelijks 7.99 van je rekening af.

28 thoughts on “Wat kost Netflix?”

  1. serieus? dat is een voorbeeld! 8,99 ,-

   Daarnaast weet ik niet hoe jij bij 8,00 euro komt.
   eerste maand 1 cent (proefabonnement) Daarna maandelijks 7,99,- 8,99,- en of 11,99,- met alle voordelen van dien!

   Beter LEZEN

 1. ha allen,
  Ik heb een netflix account en deel deze samen met een vriendin, nu willen we dit omzetten naar beide een eigen account. Is het mogelijk om dan het profiel met alle instellingen uit het huidige account, mee te nemen naar een nieuw, eigen account?

 2. Wij hebben netflixmasr nu is creditcard verlopen heb ik nwe. Lukt t me niet om te veranderen geeft hij aan dat het fout is
  Dus graag hulp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *