Zien andere op Facebook wat ik kijk op Netflix?

In Netflix kun je gebruik maken van je Facebook-login om snel een account aan te maken. Maar kunnen andere via Facebook zien wat ik bekijk op Netflix? Nee, dit wordt niet automatisch gedaan.

Maar je kunt wel delen wat je gezien hebt. Netflix stelt je namelijk na het bekijken van een film, serie of documentaire de vraag of hij de bekeken content aan iemand wilt aanraden. Vervolgens wordt een lijst met Facebook-vrienden getoond.

Je kunt vervolgens mensen selecteren en die personen krijgen de vlgende keer in Netflix een melding met de aanbeveling. Gebruikers die hun Netflix niet aan Facebook hebben gekoppeld krijgen op hun Facebook-account ee privebericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *