Netflix bekijken vanuit het buitenland

Als je een Nederlandsaccount hebt voor Netflix maar je zit in het buitenland dan krijg je de melding dat Netflix niet beschikbaar is. Maar met een omweg kun je toch gebruik maken van Netflix.

VPN
Dit kan met een VPN-verbinding (Virtual Private Network). Deze kun je bij VPNTunnel al eenmalig afsluiten voor 10 euro. Dan kun je een maand lang gebruik maken van de verbinding en daarna stopt de services, of je kiest voor een verlening.

Als je gebruik maakt van een VPN-verbinding dan kun je ook alles zien van uitzendinggemist en RTL Gemist die anders geblokkeerd zijn voor het buitenland.

Plugin
Via de Hola-plugin kun je ook de geo-blokkade omzeilen. De plugin is gratis te downloaden op hola.com en je kunt er direct mee aan de slag. Hola werkt onder Windows en Android.

12 thoughts on “Netflix bekijken vanuit het buitenland”

 1. Goedemorgen ik woon en werk in Thailand.
  Kan ik dan ook van Netflix gebruik maken,
  ik heb hier rond gevraagd, maar hier haald men zijn schouders er voor op.
  Ok ik hoor van u wel hoe en wat .
  m.v.g R van Niekerken

 2. Beste R van Niekerken,
  U kunt gebruik maken van Netflix door een gratis bekende VPN te downloaden ( zegmaar een soort server van uit nederland – andere steden die je kunt kiezen ), als u deze aan zet als u hem gedownload heeft kiest u gewoon de Nederlandse server en Voìla u kunt nu gewoon op Netflix.nl nederlandse ondertiteling etc vanuit Thailand

 3. Netflix blokkeert sinds kort de “unblockers”
  ik vermoed dat dit wereldwijd gebeurt.

  Nu maar wachten op een oplossing, of zal de beveiliging zo gaan worden als Canal Plus dat gedaan heeft?

 4. Hoi allemaal,

  Ik gebruik sinds kort GOOSE VPN hierdoor is het nog steeds mogelijk om Netflix in het buitenland te kijken! Ze hebben altijd een aantal Nederlandse en Amerikaanse servers beschikbaar die met Netflix werken.

  Groetjes en succes!

  Joseph

 5. Hoi Joseph.

  Ik ben een dinosaurus, dus begrijp niet helemaal wat je bedoelde in je bovenstaande bericht, maar hoop dat je me even in Jip en Janneke taal wilt helpen… :p :p :p

  Ik wil je graag vragen:
  * Als ik Netflix in Portugal wil, met Nederlandse ondertiteling, kan ik dat dan wel hier in Nederland bestellen of moet ik dat in Portugal doen?
  * En moet ik er iets speciaals bij bestellen of zo om het in het buitenland te ontvangen?

  Ik woon deels in Nederland en deels in Portugal dus dacht dan bestel ik het hier en kan ik daar ook kijken, maar weet dus niet of dat dan werkt! 😉 … dus graag hoor ik van jou als ervaringsdeskundige wat ik moet doen! 😉

  Ik kijk naar je berichtje uit.
  Groetjes, José.

 6. Als ik op vakantie ben, bijvoorbeeld in Frankrijk, kan ik dan echt niet als ik al ben ingelogd in Nederland en dan naar dat land toe ga, gewoon Nederlandse ondertiteling krijgen? Want ik heb natuurlijk wel gewoon een Nederlands account. Of wordt het dan ineens automatisch ingesteld dat ik in Frankrijk ben?

 7. Hallo Ik woon in Spanje en heb onlangs een TD system smart tv aangeschaft (spaans).
  Nu lukt het niet om via de Smart tv Netflix te kijken.
  In de oude situatie (Samsung) tv ,kon gewoon kijken naar Netflix via het abonnement van mijn zoon.
  Als ik de smart app Netflix activeer en de gegevens van mijn zoon invoer komt er na Sign In
  Fout Password TRy Again
  Ik heb alle mogelijkheden ondertussen geprobeerd, Nieuw Password, verwijderen gegevens bij mijn zoon , maar alles zonder succes.
  Mijn vraag is : Kan iemand mij aangeven hoe ik dit probleem kan oplossen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *