Maak 5 profielen per account aan

Als je met meerdere mensen gebruik maakt van Netflix dan is het mogelijk om per persoon te werken met een eigen profiel. In een eigen profiel kun je je eigen voorkeuren aangeven waardoor Netflix haar aanbod op jou af zal stemmen. Netflix zorgt onderandere voor:

 • Gepersonaliseerde suggesties voor films en tv-series
 • Lijst met onlangs bekeken titels
 • Beoordelingen en reviews
 • Voorkeuren
 • Mijn lijst

Je kunt 5 profielen per account aanmaken.

13 thoughts on “Maak 5 profielen per account aan”

 1. Ik vin het jammer dat de kinder profiel meegerekend wordt bij de 5 accounts. Kinderen heb ik er staan voor mijn neefje maar als ik die in een volwassen account instelt ben ik mijn kinder pagina kwijt. Hoe kan ik dit het beste doen of kan het niet veranderd worden. Als je 4 schermen kijken heb dat je 6 account mag hebben of zou de kinder pagina apart kunmen?

  Groetjes kathy

  1. Ik overweeg om duurder Netflix abonnement te nemen voor max 4 gebruikers maar stuit op het feit dat er dan nog steeds maar 5 profielen mogen worden aangemaakt. Slaat nergens op. Ik hoop dat Netflix in de toekomstt dit veranderd want anders kan ik net zo goed tmblijven bij de standaard 2 gebruikers tegelijk.
   M. Hulshorst

 2. Hallo heb een vraag weet iemand . Hoe Het Werkt me vriendin heb Netflix op haar tv hoe maak ze meer profielen aan dat ik haar code ken gebruiken met naam hier bij mij thuis wat moet ze doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *