Hoe pas ik de taal van de ondertiteling aan

De ondertiteling van een film of serie kun je heel eenvoidig aanpassen. Als je de taal wilt wijzigen van de content die je streamt kun je dit doen tijdens het afspelen.

Ga met je muis tijdens het afspelen over de status balk onder in je scherm en klik op het ‘chat’- wolkje. Daarna krijg je twee opties selecteer bij Ondertiteling de gewenste taal.
Afbeeldingen-taal

 

Wil je de opmaak van de ondertiteling aanpassen klik dan hier.

9 thoughts on “Hoe pas ik de taal van de ondertiteling aan”

  1. Vraag over netflix,

    Ik wil graag Engelstalige ondertiteling instellen bij netflix. Als ik op het spreekwolkje klik, krijg ik alleen de optie Nederlands of ondertiteling uit. Hoe kan ik Engels instellen als taal voor de ondertiteling?

      1. De vraag is natuurlijk als je pad meeneemt op vakantie, schakelt systeem automatisch over naar (voor mij) Duitse ondertiteling wat ik niet wil!!! Nederlands abo maar geen schakeling naar nld ondertiteling mogelijk

  2. Hallo.. Ik ben zojuist lid geworden van Netflix, maar ik zou graag de taal van de ondertiteling willen veranderen naar Engels of Spaans. Is dit mogelijk?

  3. Wij zijn als Nederlanders in het grensgebied van Duitsland gaan wonen. Maar nu hebben we geen Nederlands gesproken tekenfilms meer en ook de Nederlandse ondertiteling is weg bij de series en films. Hoe kunnen we dit weer terug zetten?l

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *